0
FREE EUROPEAN SHIPPING ON ALL ORDERS OVER €150 * click for more shipping info

Concrete Matter is een winkel met een unieke collectie aan spullen die de wereldreiziger met een oog voor stijl en kwaliteit aanspreken. We zijn een groeiend en levendig merk en we gaan alleen maar voor het beste in wat verkopen. Hoge kwaliteit zowel in de gekozen materialen, de afwerking en het ontwerp staan bij ons op de eerste plaats. Onze producten hebben altijd een verhaal en door hun duurzaamheid stellen ze jou in staat om je eigen verhaal te vertellen. Ze verschaffen je plezier in hun alledaagse gebruik, maar ook onderweg en thuis verhogen ze je levensvreugde. Geen anonieme massaproducten die snel kapot gaan, maar producten met een ziel die boven het maaiveld uitsteken en een leven lang met je meegaan.

Door deel te nemen aan het Concrete Matter affiliate program kan je commissie krijgen over de sales die je genereert bijvoorbeeld door banners, advertenties of tekstlinks. Vul het aanmeldingsformulier in om je in te schrijven.

Na goedkeuring krijg je een percentage over de verkopen die via jou binnen komen.

We kijken er naar uit om met je samen te werken.

 sample add.

Verzenden

We verzenden wereldwijd met PostNL. We hanteren vaste verzendkosten die verschillen per land. De kosten per land staan hieronder weergegeven. 

Bestemming

Leveringstijd

Brievenbus post

Pakket

Gratis vanaf

Nederland

Volgend (w) dag

€4,00

€5,00

€50,00

Nederland

Zelfde dag*

-

€10,00

€100,00

Europa 1*

3-6 dagen

€11,00

€15,00

€150,00

Europa 2*

3-7 dagen

€11,00

€20,00

€150,00

Europa 3

3-10 dagen

€11,00

€22,50

€150,00

Rest van de wereld

5-10 dagen

€16,00

€25,00

€200,00

 

* Brievenbus post: Brievenbus post is alleen beschikbaar voor kleine pakketjes die door een brievenbus heen passen. Dit hangt dus af van de afmetingen en het gewicht.

Europa 1: België, Denemarken (excl. Faeröer eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italy (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearic eilanden, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaal Eilanden) en Zweden

Europa 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azores en Madeira), Romenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Europa 3: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaal Eilanden, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Norwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

Retour webshop

Als je niet tevreden bent met je product(en), wat we uiteraard betreuren, dan zullen wij graag het product vervangen of de aankoopsom terugbetalen. Hierbij moet het product worden geretourneerd binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling in de originele en verkoopbare staat.

Retour winkel

Als een product in onze fysieke winkel is gekocht dan dan is het mogelijk om het product in te ruilen voor een ander product of voor winkelkrediet. Hierbij moet het product in originele en verkoopbare staat verkeren.